Política de privacitat

La privacitat és important per a nosaltres. En aquesta declaració de privacitat t'expliquem quines dades personals recollim dels nostres usuaris i com les utilitzem.

 

Tipus de dades

Les dades personals que recopila aquest lloc web procedeixen del formulari de contacte: nom, adreça de correu electrònic, empresa i telèfon/fax, sent camps de resposta obligatòria només els dos primers. També es recullen, mitjançant arxius de registre, altres dades no identificatives que detallem en l'apartat següent.

 

Finalitat i tractament de les dades

Les dades personals que ens proporciones al formulari de contacte ens permeten respondre a la teva sol·licitud i oferir-te la informació que necessitis.

 

D'altra banda, el proveïdor de hosting de la nostra pàgina web, 1&1 IONOS, utilitza l'eina Estadísticas Web per al seguiment i el registre de les següents dades no personals: referent (lloc web visitat anteriorment), lloc web o arxiu sol·licitat, tipus i versió del navegador, sistema operatiu utilitzat, tipus de dispositiu utilitzat, hora d'accés, i adreça IP en forma anònima (utilitzada només per determinar la ubicació de l'accés). Aquestes dades permeten l'avaluació estadística i l'optimització tècnica de la pàgina web. Estadísticas Web no emmagatzema cap dada personal dels visitants del lloc web, per tal que no es pugui identificar els visitants individualment. Per protegir les dades personals, aquesta eina no utilitza cookies (consulteu la nostra política de cookies) sinó que les dades són recopilades per un píxel o per un arxiu de registre.

 

Per descomptat, cap de les teves dades serà cedida, venuda ni llogada a tercers, si no és amb el teu consentiment previ.

 

Responsabilitat del tractament de les dades

D'acord amb el que estableix el reglament general de protecció de dades europeu (RGPD) 2016/679, Seguridad y Bienestar Animal S.L.amb domicili a Les Franqueses del Vallès (08520 Barcelona) i NIF B61950036, serà responsable del tractament de les dades corresponents a usuaris de la web. Seguridad y Bienestar Animal S.L. no pot garantir l'absoluta inexpugnabilitat de la xarxa Internet i, per tant, que no es produeixi la violació de les dades mitjançant accessos fraudulents per part de tercers. No obstant això, hem signat un contracte de tractament de dades amb el nostre proveïdor de hosting i manteniment de la pàgina web, un acord en virtut del qual podem confirmar legalment la seguretat de les dades en els servidors de 1&1 IONOS Internet España S.L.U.

 

Drets que tens quan ens proporciones les teves dades

Les persones interessades tenen dret a:

  • Sol·licitar l'accés a les seves dades personals
  • Sol·licitar la rectificació o supressió
  • Sol·licitar la limitació del seu tractament
  • Oposar-se al tractament
  • Sol·licitar la portabilitat de les dades

Podràs accedir a les teves dades personals, així com sol·licitar la rectificació o supressió quan, entre d'altres motius, les dades ja no siguin necessàries per als fins que van ser recollides. En determinades circumstàncies, podràs sol·licitar la limitació del tractament de les teves dades, en aquest cas únicament les conservarem per a l'exercici o la defensa de reclamacions. També pots oposar-te al tractament de les teves dades. Seguridad y Bienestar Animal S.L. deixarà de tractar-les, excepte per motius legítims imperiosos o l'exercici o la defensa de possibles reclamacions. Finalment, també podràs sol·licitar la portabilitat de les teves dades, sempre que tècnicament sigui possible.

 

Per tot això, només has de posar-te en contacte amb nosaltres enviant-nos un correu electrònic (info@sybasl.com), per telèfon (+34 93 5666646) o a través del nostre formulari de contacte.

 

Per descomptat, també tindràs dret a la tutela judicial efectiva i a presentar una reclamació davant l'autoritat de control, en aquest cas, l'Agència Espanyola de Protecció de Dades, si consideres que el tractament de les teves dades personals infringeix el Reglament.

Versión para imprimir | Mapa del sitio
© SEGURIDAD Y BIENESTAR ANIMAL SL 2017