Avís legal

Aquest lloc web és propietat de Seguridad y Bienestar Animal S.L. qui, en compliment de la Llei 34/2002, d’11 de juliol, de Serveis de la Societat de la Informació i de Comerç Electrònic, et posa en coneixement de la informació següent:

  • Denominació social: Seguridad y Bienestar Animal S.L.
  • NIF: B61950036
  • Domicili social: 08520 Les Franqueses del Vallès (Barcelona)
  • Dades d'inscripció al registre mercantil: Registre Mercantil de Barcelona, volum 31.617, foli 165, full número B-196.019, inscripció 1a
  • Número de registre a la Direcció General de Polítiques Ambientals i Medi Natural, de la Generalitat de Catalunya: B9900040
  • Pots comunicar-te amb nosaltres per telèfon (+34 93 5666646), emplenant el formulari de contacte o enviant-nos un correu electrònic (info@sybasl.com)

El lloc web de Seguridad y Bienestar Animal S.L. i els seus serveis són d'accés lliure i gratuït. La navegació per aquest lloc web comporta l'acceptació plena de les condicions publicades en aquest avís legal. Aquestes condicions podran ser modificades sense notificació prèvia per part de Seguridad y Bienestar Animal S.L; en aquest cas es procedirà a la seva publicació amb raonable antelació a la seva posada en pràctica.

 

L'usuari accepta proporcionar informació completa i correcta en el formulari de contacte. L'usuari, a més, s'obliga a fer un ús correcte del lloc web, de conformitat amb les lleis i el present avís legal, i respondrà enfront de Seguridad y Bienestar Animal S.L. o davant de tercers, de qualssevol danys i perjudicis que poguessin causar com a conseqüència de l'incompliment d'aquesta obligació. Qualsevol utilització diferent de l'autoritzada està expressament prohibida. Seguridad y Bienestar Animal S.L. pot denegar o retirar l'accés i el seu ús en qualsevol moment.

 

Tots els continguts del lloc web són propietat de Seguridad y Bienestar Animal S.L., sense que puguin entendre cedits a l'usuari cap dels drets d'explotació sobre els mateixos més enllà de l'estrictament necessari per al correcte ús del web.

Versión para imprimir | Mapa del sitio
© SEGURIDAD Y BIENESTAR ANIMAL SL 2017